OM OSS

Begrens bruk-og kast mentaliteten

Vi er Norges største gjenbruksbutikk med lokaler på 10 000 kvadratmeter.

Vi ønsker å begrense bruk- og kast mentaliteten i Norge. Vårt mål er å bidra til at det kastes mindre, øke gjenbruk og dermed minske produksjonen av nye forbruksvarer. 

Hos oss kan du finne skatter innenfor de aller fleste forbruksvarer. Vi selger alt i fra hvitevarer, pcer, klær, sko, tekstiler, radio og cd-spillere, tv-skjermer, dataskjermer, monitorer, whiteboards, korktavler, cder, lp-plater, dvder, bøker av alle slag, antikviteter, møbler, kontorutstyr, leker, sportsutstyr, verktøy, alt til kjøkkenet, samt en masse forskjellige nips og smykker.

Alt er brukt og selges til en god pris.

Vårt slagord er: Tenk nytt – Kjøp brukt! 

Skal du innrede en ny leilighet, trenger du møbler til gutterommet i kjelleren, skal du lage kontor på loftet – uansett hvilker planer du har, kom innom oss og sjekk hva vi kan tilby. Her er det penger å spare! 

Har du møbler du ønsker å bli kvitt, eller andre forbruksvarer. Ta kontakt med oss, vi kommer og henter. Eller du kan selv levere det du ønsker å bli kvitt i vårt butikklokale i våre åpningstider. Men husk vi tar ikke i mot rent søppel, det må være mulig å gjenbruke det du leverer. 

Vi ønsker å være en bedrift med sosial profil, derfor har vi valgt og ansatte mennesker med hull i cven. Vi gir folk som ellers hadde havnet utenfor arbeidsmarkedet en sjanse til å få livet på rett kjøl igjen. Vi vet hvor verdifullt det er å ha en jobb. Noe fast å gå til hver dag.

Er det fremdeles noe du lurer på? Ikke nøl med å ta sende oss en mail på: post@gjenbruksfabrikken.no, eller ring oss på 984  97 744

Hilsen alle oss på Gjenbruksfabrikken